TLD (США) 2024: SKYLINE - SPRINT - Жіноча колекція || Cold&Comfort

Як обрати Велошолом, Велосипедний шолом

Posted by Александр Тодоров 12.10.2020 0 Comment(s) Статті,

Велосипедний шолом - cамий важливий елемент захисного спорядження, який носять велосипедисти. При їзді на велосипеді слід завжди носити шолом, незалежно від того, наскільки коротким або знайомим може бути маршрут. У деяких містах діють закони, які веліли використання шолома, а в Україні діють правила, що гарантують, що всі продані шоломи відповідають стандартам захисту від ударів. При покупці нового велосипедного шолома слід враховувати кілька факторів, і вибір правильного шолома може мати вирішальне значення в цьому сезоні катання.

Незалежно від того, чи є ви завзятим велосипедистом або тільки починаєте, пошук велосипедного шолома, який відповідає вашим перевагам, є одним з найбільш важливих аспектів, що дозволяють отримати задоволення від поїздки. Не тільки неправильно підібраний шолом може виявитися громіздким або незручним, але і неправильно підібраний шолом може бути навіть небезпечний, якщо ви потрапите в аварію. З іншого боку, знайдіть шолом, відповідний для вашої велосипедної дисципліни, і ви зможете насолоджуватися безпечної і комфортної поїздкою протягом довгого часу. Ось кілька речей, на які слід звернути увагу, щоб вибрати найбільш підходящий велошлем.

По-перше, подумайте, яким видом катання ви будете займатися, оскільки безліч конструктивних особливостей велосипедних шоломів відрізняються від програми до програми. Як приклад наведемо кілька відмінностей між шоломами для гірських і шосейних велосипедів:

 

Набивка - через більш нерівній місцевості при їзді на гірському велосипеді і того факту, що при їзді на гірському велосипеді гонщики з більшою ймовірністю впадуть назад, ніж вперед, шоломи для гірських велосипедів, як правило, важче і мають велику набивання на задній частині шолома .

 

Вага і аеродинаміка - оскільки шосейний велосипед зазвичай вимагає більш гладких поверхонь і вимагає більш високих швидкостей, шоломи для шосейних велосипедів часто легше і аеродинамічним. У них також зазвичай є більше вентиляційних отворів для більш комфортної їзди.

 

Козирок і захист очей - в той час як деякі гонщики використовують для захисту тільки велосипедну шапку і сонцезахисні окуляри, в шоломах для гірських велосипедів часто використовується козирок, щоб сонце не потрапляло в очі гонщика, а в деяких шоломах, які більше підходять для швидкісного спуску на велосипеді, використовується повний козирок і захисна маска, аналогічна мотоциклетним шоломів, також забезпечує захист особи.

Як тільки ви дізнаєтеся, який шолом вам знадобиться, найважливіше - знайти той, який найкраще підходить для вашої голови. Для цього спочатку виміряйте окружність голови в найширшому місці, яке зазвичай знаходиться приблизно на дюйм вище ваших брів. Характеристики розмірів можуть незначно відрізнятися від бренду до бренду, але здебільшого розбивка за розмірами виглядає наступним чином:

    Дуже маленький - менше 20 дюймів (51 см)
    Маленький - 20 футів 21,75 дюйма (51-55 см)
    Середній - 21,75-23,25 дюйма (55-59 см)
    Великий - 23,25-24,75 дюйма (59-63 см)
    Дуже великий - більш 24,75 дюйма (63 см)

Як і у випадку з взуттям, різні виробники використовують шоломи різної геометрії, тому обов'язково спробуйте їх в магазині, щоб переконатися, що шолом відповідає вашій формі голови, навіть якщо він вказаний як правильний розмір. Він повинен щільно прилягати, але не дратівливо тугим, і повинен щільно прилягати до голови (а не відкидатися назад), при цьому передня губа повинна перебувати приблизно на дюйм вище ваших брів для захисту чола. Якщо вам потрібні додаткові індивідуальні параметри підгонки, не соромтеся регулювати механізм підгонки, який часто є регульоване колесо на задній частині шолома, або шукайте шоломи з регульованою набиванням для додаткової індивідуальної підгонки.

Купити велошолом недорого

Є всілякі доповнення, які ви можете отримати для свого велосипедного шолома, такі як вбудовані кріплення, світлові або екшн-камери і багато іншого, але важливо те, що ви знайдете найбільш підходящий шолом, який підходить для ваших велосипедних пригод. і що вам подобається безпечна поїздка на великі відстані. Наш широкий вибір велосипедних шоломів MET, Fox, Bell, Giant, Liv, Troy Lee и Lazer може допомогти вам в цьому, тому перегляньте наш інвентар і дозвольте нам отримати шолом, який відповідає вашим потребам! У нашому веломагазині Битий Обід велика різноманітність велошлема, які Ви можете купити з безкоштовною доставкою в своє місто України: Запоріжжя, Київ, Черкаси, Хмельницький, Чернівці, Суми, Горлівка, Рівне, Кам'янське, Івано-Франківськ, Кропивницький, Кременчук, Нікополь, Слов'янськ , Бердянськ, Тернопіль, Лисичанськ, Луцьк, Одеса, Дніпро, Кривий Ріг, Кропивницький, Львів, Житомир, Миколаїв, Маріуполь, Біла Церква, Александрія, Краматорськ, Мелітополь, Ужгород, Павлоград, Бровари, Кам'янець-Подільський, Чернігів, Суми, Харків , Вінниця, Макіївка, Херсон, Полтава.

Акція на сервіс!

Акція на сервіс!

Александр Тодоров 20.01.2024 0
Read More
Графік роботи на Новорічні свята

Графік роботи на Новорічні свята

Александр Тодоров 24.12.2023 0
Read More
Чорна п'ятниця 2023

Чорна п'ятниця 2023

Александр Тодоров 20.11.2023 0
Read More
Як вибрати БМХ, BMX велосипед?

Як вибрати БМХ, BMX велосипед?

Александр Тодоров 24.07.2023 0
Read More
Як обрати жіночий велосипед?

Як обрати жіночий велосипед?

Александр Тодоров 29.04.2023 0
Read More
Як обрати Електро Велосипед?

Як обрати Електро Велосипед?

Александр Тодоров 29.04.2023 0
Read More
Як обрати Велосипед?

Як обрати Велосипед?

Александр Тодоров 28.04.2023 0
Read More

Корзина покупок 0
Проверка заказа Мой кабинет Программа лояльности Лучшие бренды