Кухонні ножиці Victorinox Professional призначені для зручного та швидкого оброблення як сирого, так і приготовленого птаха. Чудово впораються з рибою, морепродуктами, розбиранням дичини, а також нарізкою на порційні шматки. Ергономічний дизайн ручок та лез оптимізує та полегшує процес різання. Представлена модель підходить для домашнього та професійного використання.
Прокатна нержавіюча сталь X50CrMoV15, використана для виготовлення лез, відрізняється неймовірною міцністю. Завдяки цьому та професійному підходу до заточування ріжучі кромки дуже довго залишаються ідеально гострими.
Ергономіку ножиць для дичини Victorinox Professional підтримують спеціальні ручки правильної вигнутої форми. Таке рішення знижує навантаження на кисть. Ручки виконані з міцного пластику (поліпропілену). Мають трохи шорстку поверхню, щоб уникнути вислизання з рук.
На лезах – гравіювання назви та логотипу бренду, а також унікальний серійний номер. Ножиці рекомендується мити у посудомийній машині. Всі матеріали мають антибактеріальні властивості для захисту від запахів і плісняви. Чи не впливають на смакові якості продуктів.
ХАРАКТЕРИСТИКИ
Цю швейцарську компанію заснував Karl Elsener, який в 1884 році в містечку Ibach відкрив майстерню кованих виробів. На початку своєї діяльності він займався вдосконаленням армійських ножів, які на той час були важкі та об'ємні. Elsner зробив ніж легшим та додав до нього відкривачку для консервів, викрутку, а з часом ще додав маленьке лезо, штопор та штихель. Цю нову модель кишенькового ножа він назвав “офіцерським ножом” та 12 червня 1897 року її запатентував. Назва Victorinox походить від сполучення двох слів, імені Victoria (ім'я матері Ельснера) та слова Inox--позначення нержавіючої сталі. На сьогодні Victorinox є найбільшим виробником ножів в Європі, його вироби експортуються до більшості країн світу та являються синонімом якості та функціональності.
Цю швейцарську компанію заснував Karl Elsener, який в 1884 році в містечку Ibach відкрив майстерню кованих виробів. На початку своєї діяльності він займався вдосконаленням армійських ножів, які на той час були важкі та об'ємні. Elsner зробив ніж легшим та додав до нього відкривачку для консервів, викрутку, а з часом ще додав маленьке лезо, штопор та штихель. Цю нову модель кишенькового ножа він назвав “офіцерським ножом” та 12 червня 1897 року її запатентував. Назва Victorinox походить від сполучення двох слів, імені Victoria (ім'я матері Ельснера) та слова Inox--позначення нержавіючої сталі. На сьогодні Victorinox є найбільшим виробником ножів в Європі, його вироби експортуються до більшості країн світу та являються синонімом якості та функціональності.
Кухонні ножиці Victorinox Professional призначені для зручного та швидкого оброблення як сирого, так і приготовленого птаха. Чудово впораються з рибою, морепродуктами, розбиранням дичини, а також нарізкою на порційні шматки. Ергономічний дизайн ручок та лез оптимізує та полегшує процес різання. Представлена модель підходить для домашнього та професійного використання.
Прокатна нержавіюча сталь X50CrMoV15, використана для виготовлення лез, відрізняється неймовірною міцністю. Завдяки цьому та професійному підходу до заточування ріжучі кромки дуже довго залишаються ідеально гострими.
Ергономіку ножиць для дичини Victorinox Professional підтримують спеціальні ручки правильної вигнутої форми. Таке рішення знижує навантаження на кисть. Ручки виконані з міцного пластику (поліпропілену). Мають трохи шорстку поверхню, щоб уникнути вислизання з рук.
На лезах – гравіювання назви та логотипу бренду, а також унікальний серійний номер. Ножиці рекомендується мити у посудомийній машині. Всі матеріали мають антибактеріальні властивості для захисту від запахів і плісняви. Чи не впливають на смакові якості продуктів.
ХАРАКТЕРИСТИКИ