Сублімована їжа TRAVELLUNCH Яловичина, макарони і гриби
Якщо вам подобаються м'ясні смаки, то блюдо з макаронів і яловичини створено саме для вас. Яловичина з макаронами і грибами, заправлена смаженою цибулькою і ароматними травами, це справжнє свято для гурманів, яке пропонує вам Travellunch. Цей тип сублімованої їжі - збалансоване блюдо, яке швидко повертає сили і сприяє регенерації після напруженого дня. Крім того, його фантастичні смакові якості позитивно здивують вас у всіх відношеннях. Сьогодні Travellunch є синонімом надійності, який використовують мандрівники, альпіністи і моряки усього світу.
Спосіб приготування: відкрийте пачку і влийте в неї близько 350 мл (на 125 г) і близько 700 мл (на 250 г) окропу, потім ретельно перемішайте вміст і закрийте пакет. Залиште набухати протягом 5-10 хвилин.
Склад: макарони 44% (пшенична манна крупа, яєчний білок, сіль), яловичина 8%, модифікований крохмаль, пальмовий жир, тости з цибулею 6% (цибуля 76%, пальмовий жир, пшеничне борошно), масляний порошок, томатний порошок, сіль, мальтодекстрин, гриби 2%, сироватковий протеїн, кремовий порошок, дріжджовий екстракт, цибуля, зелень, спеції, ароматизатори.
Алергени: глютен, яйця, молоко. Може містити сліди сої і селери.
Сублімація - спосіб консервування продуктів шляхом швидкого і повного видалення вологи. Швидка заморозка не пошкодить структуру продукту. Лід випаровується у вакуумній камері, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином з продуктів видаляється близько 92% вологи. Готові продукти упаковуються в спеціальні пакети, в яких страви зберігаються близько 5 років, незалежно від навколишньої температури та вологості. Сублімації піддаються будь-які продукти: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину - продукти низької якості не витримують технологічний процес.
Переваги Travellunch:
Основні характеристики:
Вага нетто: | 125 г | 250 г |
Необхідна кількість води: | 350 мл | 700 мл |
Енергетична цінність (калорійність) на 100 г сухого продукту: | 431 ккал / 1810 кДж; | |
Поживна (харчова) цінність на 100 г сухого продукту: | сіль - 4,2 г; протеїн - 15 г; вуглеводи - 52 г, з яких цукор - 8,1 г; жир: 17 г, з яких насичений жир - 10 г |
Продукцію Travellunch® виробляє німецька компанія Simpert Reiter GmbH, заснована в 1928 році. У сучасному харчовому виробництві виготовляє біо-органічні готові страви, які неодноразово отримували нагороди за свою якість. За кожним пакетом Travellunch® є багаторічний досвід виготовлення мільйонів готових страв. Завдяки використанню спеціальної технології у виробництві, ці страви не втрачають ні смаку, ні поживної цінності, і є повноцінною їжею, яка повністю задовольнить вас у ваших подорожах та забезпечить необхідною енергією. Принципи, якими керуються під час виробництва: бактеріологічний контроль вхідної сировини та готової продукції використання лише високоякісної сировини та пакувальних матеріалів добровільна перевірка державним хіміком реєстрація та дозвіл ЄС на м'ясопереробне виробництво, пов'язані із суворими гігієнічними вимогами надзвичайно легка упаковка (порожній пакет важить приблизно 10 г). Упаковку можна легко утилізувати. виробництво замороженої/дегідратованої їжі без консервантів виробництво заморожених/дегідратованих страв, які забезпечить організм усім необхідним навіть при високих навантаженнях
Продукцію Travellunch® виробляє німецька компанія Simpert Reiter GmbH, заснована в 1928 році. У сучасному харчовому виробництві виготовляє біо-органічні готові страви, які неодноразово отримували нагороди за свою якість. За кожним пакетом Travellunch® є багаторічний досвід виготовлення мільйонів готових страв. Завдяки використанню спеціальної технології у виробництві, ці страви не втрачають ні смаку, ні поживної цінності, і є повноцінною їжею, яка повністю задовольнить вас у ваших подорожах та забезпечить необхідною енергією. Принципи, якими керуються під час виробництва: бактеріологічний контроль вхідної сировини та готової продукції використання лише високоякісної сировини та пакувальних матеріалів добровільна перевірка державним хіміком реєстрація та дозвіл ЄС на м'ясопереробне виробництво, пов'язані із суворими гігієнічними вимогами надзвичайно легка упаковка (порожній пакет важить приблизно 10 г). Упаковку можна легко утилізувати. виробництво замороженої/дегідратованої їжі без консервантів виробництво заморожених/дегідратованих страв, які забезпечить організм усім необхідним навіть при високих навантаженнях
Сублімована їжа TRAVELLUNCH Яловичина, макарони і гриби
Якщо вам подобаються м'ясні смаки, то блюдо з макаронів і яловичини створено саме для вас. Яловичина з макаронами і грибами, заправлена смаженою цибулькою і ароматними травами, це справжнє свято для гурманів, яке пропонує вам Travellunch. Цей тип сублімованої їжі - збалансоване блюдо, яке швидко повертає сили і сприяє регенерації після напруженого дня. Крім того, його фантастичні смакові якості позитивно здивують вас у всіх відношеннях. Сьогодні Travellunch є синонімом надійності, який використовують мандрівники, альпіністи і моряки усього світу.
Спосіб приготування: відкрийте пачку і влийте в неї близько 350 мл (на 125 г) і близько 700 мл (на 250 г) окропу, потім ретельно перемішайте вміст і закрийте пакет. Залиште набухати протягом 5-10 хвилин.
Склад: макарони 44% (пшенична манна крупа, яєчний білок, сіль), яловичина 8%, модифікований крохмаль, пальмовий жир, тости з цибулею 6% (цибуля 76%, пальмовий жир, пшеничне борошно), масляний порошок, томатний порошок, сіль, мальтодекстрин, гриби 2%, сироватковий протеїн, кремовий порошок, дріжджовий екстракт, цибуля, зелень, спеції, ароматизатори.
Алергени: глютен, яйця, молоко. Може містити сліди сої і селери.
Сублімація - спосіб консервування продуктів шляхом швидкого і повного видалення вологи. Швидка заморозка не пошкодить структуру продукту. Лід випаровується у вакуумній камері, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином з продуктів видаляється близько 92% вологи. Готові продукти упаковуються в спеціальні пакети, в яких страви зберігаються близько 5 років, незалежно від навколишньої температури та вологості. Сублімації піддаються будь-які продукти: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину - продукти низької якості не витримують технологічний процес.
Переваги Travellunch:
Основні характеристики:
Вага нетто: | 125 г | 250 г |
Необхідна кількість води: | 350 мл | 700 мл |
Енергетична цінність (калорійність) на 100 г сухого продукту: | 431 ккал / 1810 кДж; | |
Поживна (харчова) цінність на 100 г сухого продукту: | сіль - 4,2 г; протеїн - 15 г; вуглеводи - 52 г, з яких цукор - 8,1 г; жир: 17 г, з яких насичений жир - 10 г |