TLD (США) 2024: SKYLINE - SPRINT - Жіноча колекція || Cold&Comfort

Велосипед Ghost Square Times 9.9 AL 29', пісочно-білий, 2021

код: 98748 Є на складі Без предоплати
-25155₴ Велосипед Ghost Square Times 9.9 AL 29', пісочно-білий, 2021

Опис Велосипед Ghost Square Times 9.9 AL 29', пісочно-білий, 2021

Велосипед Ghost Square Times 9.9 AL 29'



Кожен виробник має свою філософію. У “Ghost” це прагнення ідеалу. Анонсований "Square Times 9.9" можна назвати ідеальним міським велосипедом. Він задуманий у стилі мінімалізму, з використанням сучасних ідей, ексклюзивних технологій та інноваційних компонентів.

Рама велосипеда “Square Times AL” має міцну конструкцію, виготовлену з легкого алюмінієвого сплаву та переважно з круглих труб з полірованими швами. Вона має геометрію близьку до геометрії гірського байка, що дозволяє розвантажити спину та руки завдяки вертикальній прогулянковій посадці. Всі кабелі та магістралі проведені всередині рами, це збільшує термін їхньої служби та покращує зовнішню естетику велосипеда. На рамі передбачено можливість кріплення двох пляшок з водою або інших варіантів необхідного обладнання. За рахунок використання легких алюмінієвих сплавів та карбонового ременя загальна вага велосипеда у розмірі M не перевищує 11.4 кг.

Легка ригідна вилка власного виробництва Ghost AL Rigid так само, як і рама виконана з алюмінієвого сплаву і істотно знижує вагу велосипеда, не втрачаючи міцності конструкції. Вона розрахована на встановлення 29 коліс та має пряму, точну геометрію для кращого контролю у поворотах на міських вулицях.

Шатуни Kappstein Doppio CX 46T є частиною загальної системи трансмісії, де замість ланцюга встановлений високопродуктивний карбоновий ремінь. Вони складаються з зірки на 46 зубів з нержавіючої сталі та шатунів довжиною 175 мм, які встановлені на квадрат Kappstein JIS.


Родзинкою трансмісії виступає двошвидкісна закрита планетарна система передач "Doppio CX" виробника "Kappstein". Це компактна, легка та зручна коробка передач, розташована в підшипнику каретки DOPPIO. Завдяки надзвичайно мініатюрній конструкції коробка передач має ширину 1 см і вага всього на 200 г важча за звичайні каретки. У своїй конструкції "Kappstein" використовує шість планетарних шестерень з передатним числом 1,57, що дозволяє суттєво збільшити швидкість вашого велосипеда на другій передачі. Заявлений гарантований запас ходу планетарної системи до першого технічного обслуговування складає 15 000 кілометрів.

Також ззаду встановлено інноваційну зірку для ремінного приводу “Gates Carbon Drive 22”. Зірка має тонкий профіль, легку вагу та відмінну грязевідштовхувальну здатність, що дозволяє їй добре працювати в умовах бруду чи снігу. Запатентована конструкція Centertrack забезпечує вирівнювання ременя при обертанні. Всі ці якості надають максимальну продуктивність трансмісії за будь-яких умов.

У версії Doppio CX перемикання передач відбувається за допомогою невеликого важеля на кермі. Перемикач практично непомітний і ідеально вписується в акуратне кермо. Трос на коробці закріплений за допомогою інноваційного затискного механізму, спеціально розробленого для “Doppio”.


У даному велосипеді використовується ремінна передача моменту, що крутить, в основі якої лежить ремінь “Centertrack” виготовлений з вуглецевого волокна з кроком 12 мм. Він міцніший і ефективніший за традиційний велосипедний ланцюг і прийшов у велоіндустрію з приводних ременів для мотоциклів. Ремінь “Centertrack” випускається з центральним ребром, що обмежує переміщення ременя у площині, перпендикулярній до напрямку руху. Також він не потребує обслуговування та відмінно відводить бруд, сніг та воду з робочої поверхні, що забезпечує стійке зчеплення з шестернями.Такий тип ременя дуже надійний. Термін його експлуатації більш ніж 4 рази перевищує термін експлуатації звичайної ланцюга. Він не розтягується з часом, тому що там немає елементів, що рухаються, і не іржавіє. При їзді ремінь майже не чутний, а загальна вага конструкції набагато нижча порівняно з ланцюговим приводом. Також ремінь не потребує мастила та механізму постійного натягу ланцюга, достатньо один раз задати потрібне натяг спеціальним болтом і користуватися довгий час.

Гідравліка “Magura MT 2 2/2 Piston” - це ідеальні гальма для міського велосипеда з 2-х поршневими каліперами для кращої модуляції гальмівного зусилля. немає втрат гальмівної потужності. Пристрої оснащені магнітними поршнями Xchange, завдяки яким тепер немає необхідності вставляти пружинну пластину між гальмівними колодками. Супорт оснащений гальмівними колодками “Magura 7.C Comfort”, які мають велику площу зіткнення з дисками та довгий термін служби. Для зручності установки в місці кріплення до гальм магістраль має поворотний механізм і може кріпитися під кутами.


Гальмівні ручки виготовлені з унікального матеріалу Carbotecture розробленого безпосередньо компанією Magura. Завдяки даному матеріалу, ручки мають невелику вагу та відмінну міцність, а комфортний, ергономічний профіль дозволяє гальмувати двома пальцями. Також вони заправлені мінеральною олією власного виробництва Magura Royal Blood. "Magura" пропонує п'ятирічну гарантію на герметичність на всі гальмівні магістралі та гальмівні каліпери власного виробництва.

Колеса Square Times 9.9 Al U обладнані подвійними алюмінієвими ободами Португальського виробника Rodi модель Airline 1. Дана модель має преміальний дизайн, міцну структуру, що витримує до 130 кілограм завдяки порожній камері, що знаходиться всередині обода та високоякісному сплаву алюмінію 6063. У колесах використані втулки аматорського рівня "Formula DC 20 QR" і "Formula DC 42 QR".

Покришки, що використовуються в даному байку - це міські сліки з гладким малюнком протектора WTB Thickslick Comp 29x2.1. Вони мають товстий бічний корд та товсте антипрокольне покриття, що також додає зносостійкості за рахунок товщини гуми. Майже повна відсутність протектора робить їх максимально нахабними в умовах міста.

На велосипед встановлено інноваційне сідло Італійського виробника Brooks Cambium C17 Natural, яке перемогло на конкурсі EUROBIKE GOLD AWARD у 2014 році. Воно виконане з натурального вулканізованого каучуку, покритого міцною бавовняною тканиною з нержавіючими заклепками. Таке сідло дуже гнучке, водостійке та довговічне. Воно адапт

ується до ваги та рухів велосипедиста, забезпечуючи відмінний комфорт та амортизацію. Таке сідло не потребує обслуговування та має відмінний, гоночний зовнішній вигляд. На передній заклепці кожного сідла вигравірувано серійний номер, що підтверджує ексклюзивність цієї моделі.
Заключним штрихом виступає кермо, винос та підсідельний штир фірми Satori, яка спеціалізується саме на цих елементах велосипедів. 700 міліметрове кермо "Satori Deviant BOW" перекладається як "Натягнута цибуля" і за формою він дуже схожий на нього. Спочатку розроблений для бездоріжжя і гірських велосипедів, він дуже зручний і дозволяє повністю контролювати свою поїздку навіть якщо стиль вашого водіння буде вкрай агресивний. Винос Satori HL STEALTH 6 довжиною 41 мм зроблений за допомогою 3д кованої сталі, а підсідельний штир Satori Comet діаметром 31.6 мм з алюмінію марки 6066. Всі ці елементи пофарбовані в один тон і відповідають загальної концепції байка.


Задумуючи "Square Times 9.9", дизайнери "Ghost" об'єднали кілька іменитих виробників, які займаються ексклюзивним, спеціалізованим виробництвом. Таких як "Brooks", "Magura", "Kappstein", "Satori" та "Rodi". Вони хотіли зробити свій велосипед таким же визначним та ексклюзивним, як і рідкісні світові вироби, зроблені на замовлення. Це як знак якості, чи відмінний знак престижу, індивідуальності, відображення свого я, як частини ідеального світу, який ми хочемо бачити навколо себе. І вони це вдалося.

Рама Square Times AL Алюміній
Розмір рами L
Вилка Ghost AL Rigid
Тип вилки  Ригідна
Виніс  Ghost Square, Діаметр: 31.8 мм Satori Deviant Bow, Ширина: 700 мм, Підійом: 12 мм, Діаметр: 31.8 мм
Кермо Satori Deviant Bow, Ширина: 700 мм, Підійом: 12 мм, Діаметр: 31.8 мм
Рулевая  16358
Кількість швидкостей 1 швидкість
Система шатунів Kappstein Doppio CX
Передня зірка Kappstein Doppio CX на 46 зубцов
Касета Gates Carbon Drive 22
Тип тормозов Дискові гідравлічні
Передні гальма Magura MT 2, Двухпоршньові
Задні гальма Magura MT 2, Двухпоршньові
Передній ротор 160 мм
Задній ротор 160 мм
Передня втулка Formula DC 42 QR
Задня втулка  Formula DC 20 QR
Підсідельний штир Satori HL Comet 
Діаметр підсідельного штиря, мм  31.6 мм
Сідло  Brooks Cambium C17 Natural
Покришки WTB Thickslick Comp 29" x 2.1"
Тип нипеля Presta 
Обода    Rodi Airline 1, на 32 спиці, ETRTO: 622x19 мм
Вага 11,4 кг
Максимальне навантаження 120 кг 
Показати опис

 

Цей товар можливо оплатити частинами або купити в розстрочку

 

Вигідні умови. Повна відсутність або мінімальна комісія по розстрочці. Не потрібні документи. Немає необхідності мати паспорт, ІПН, довідку про доходи. Все, що потрібно це карта ПриватБанку з доступним лімітом по вказаними сервісів. Миттєве оформлення. Оформлення покупки за 30 секунд тільки в фізичних магазинах Докладніше >>>

 

 

Укрпошта: БЕЗКОШТОВНО Нова Пошта: БЕЗКОШТОВНО
Виробник Ghost ( Германия )
Гарантія офіційна Ghost: 5 лет на раму, 1 год — навес Категорія: Велосипеди | Міські |
Є на складі Відвантаження 30.04.2024 Без Предоплати
Киев, ул.Ахматовой 32/18 (карта) - Бесплатно
Самовывоз 01.05.2024 - Через 3 дн. (15:00-19:00)
Запорожье, бул. Шевченко 27 (карта) - Бесплатно
Самовывоз 01.05.2024 - Через 3 дн. (15:00-18:00)
Украина - Бесплатная доставка
Отгрузка со склада 30.04.2024 - Через 2 дн. + Доставка 1-2 дн.
Потрібно обрати Вариант
Велосипед Ghost Square Times 9.9 AL 29', рама L, пісочно-білий, 2021 L 83850 58695 UAH Є на складі
83850 58695 грн
Купити
*потрібно обрати параметр "Вариант"
Акція закінчується

Наявні опції


83850 58695 грн
Кількість: Купити
Акція закінчується
0 грн
Ваш заказ оформляется... Подождите
0% Покупка частинами (Монобанк): 20963 грн / 4 платежі
0% Оплата частями (Приватбанк): 20963 грн / 4 платежі
Кешбек 8385 грн на Особистий рахунок
Офіційна гарантія бренду 14 днів повернення або заміна Умови Система Знижок 2023 Умови
Відгуки покупців 0

 

 

GHOST - велосипедний бренд з Німеччини з більш ніж двадцятирічною історією. Заснований групою велоентузіастів в 1993 році, він в найкоротші терміни завоював любов вельми вимогливою європейської публіки. І не дивно, адже поряд з відмінним дизайном і використанням самих передових технологій, велосипеди GHOST відрізняються істинно німецькими стандартами якості. Що дозволяє стерти грань між професійними гоночними болідами і початковими моделями для любителів велоспорту. Неодноразово удостоєний вищих нагород за прогресивні рішення, дизайн і приголомшливі ходові якості велосипедів, що має в своїй скарбничці медалі олімпіад, Кубків світу, чемпіонатів Європи, GHOST на сьогоднішній день - один з найбільш впізнаваних і бажаних брендів в Європі і в світі.

 

 

 

GHOST - велосипедний бренд з Німеччини з більш ніж двадцятирічною історією. Заснований групою велоентузіастів в 1993 році, він в найкоротші терміни завоював любов вельми вимогливою європейської публіки. І не дивно, адже поряд з відмінним дизайном і використанням самих передових технологій, велосипеди GHOST відрізняються істинно німецькими стандартами якості. Що дозволяє стерти грань між професійними гоночними болідами і початковими моделями для любителів велоспорту. Неодноразово удостоєний вищих нагород за прогресивні рішення, дизайн і приголомшливі ходові якості велосипедів, що має в своїй скарбничці медалі олімпіад, Кубків світу, чемпіонатів Європи, GHOST на сьогоднішній день - один з найбільш впізнаваних і бажаних брендів в Європі і в світі.

 

58695 грн
Доставка по Україні: БЕЗКОШТОВНО
Официальная гарантия бренда 14 дней возврат или замена Условия Система Скидок 2022 Условия

Написати відгук

Ваша оценка:

entry_bads Добавить Фото
Введіть код, вказаний на зображенні:
58695 грн
Официальная гарантия бренда 14 дней возврат или замена Условия Система Скидок 2023 Условия

Велосипед Ghost Square Times 9.9 AL 29'



Кожен виробник має свою філософію. У “Ghost” це прагнення ідеалу. Анонсований "Square Times 9.9" можна назвати ідеальним міським велосипедом. Він задуманий у стилі мінімалізму, з використанням сучасних ідей, ексклюзивних технологій та інноваційних компонентів.

Рама велосипеда “Square Times AL” має міцну конструкцію, виготовлену з легкого алюмінієвого сплаву та переважно з круглих труб з полірованими швами. Вона має геометрію близьку до геометрії гірського байка, що дозволяє розвантажити спину та руки завдяки вертикальній прогулянковій посадці. Всі кабелі та магістралі проведені всередині рами, це збільшує термін їхньої служби та покращує зовнішню естетику велосипеда. На рамі передбачено можливість кріплення двох пляшок з водою або інших варіантів необхідного обладнання. За рахунок використання легких алюмінієвих сплавів та карбонового ременя загальна вага велосипеда у розмірі M не перевищує 11.4 кг.

Легка ригідна вилка власного виробництва Ghost AL Rigid так само, як і рама виконана з алюмінієвого сплаву і істотно знижує вагу велосипеда, не втрачаючи міцності конструкції. Вона розрахована на встановлення 29 коліс та має пряму, точну геометрію для кращого контролю у поворотах на міських вулицях.

Шатуни Kappstein Doppio CX 46T є частиною загальної системи трансмісії, де замість ланцюга встановлений високопродуктивний карбоновий ремінь. Вони складаються з зірки на 46 зубів з нержавіючої сталі та шатунів довжиною 175 мм, які встановлені на квадрат Kappstein JIS.


Родзинкою трансмісії виступає двошвидкісна закрита планетарна система передач "Doppio CX" виробника "Kappstein". Це компактна, легка та зручна коробка передач, розташована в підшипнику каретки DOPPIO. Завдяки надзвичайно мініатюрній конструкції коробка передач має ширину 1 см і вага всього на 200 г важча за звичайні каретки. У своїй конструкції "Kappstein" використовує шість планетарних шестерень з передатним числом 1,57, що дозволяє суттєво збільшити швидкість вашого велосипеда на другій передачі. Заявлений гарантований запас ходу планетарної системи до першого технічного обслуговування складає 15 000 кілометрів.

Також ззаду встановлено інноваційну зірку для ремінного приводу “Gates Carbon Drive 22”. Зірка має тонкий профіль, легку вагу та відмінну грязевідштовхувальну здатність, що дозволяє їй добре працювати в умовах бруду чи снігу. Запатентована конструкція Centertrack забезпечує вирівнювання ременя при обертанні. Всі ці якості надають максимальну продуктивність трансмісії за будь-яких умов.

У версії Doppio CX перемикання передач відбувається за допомогою невеликого важеля на кермі. Перемикач практично непомітний і ідеально вписується в акуратне кермо. Трос на коробці закріплений за допомогою інноваційного затискного механізму, спеціально розробленого для “Doppio”.


У даному велосипеді використовується ремінна передача моменту, що крутить, в основі якої лежить ремінь “Centertrack” виготовлений з вуглецевого волокна з кроком 12 мм. Він міцніший і ефективніший за традиційний велосипедний ланцюг і прийшов у велоіндустрію з приводних ременів для мотоциклів. Ремінь “Centertrack” випускається з центральним ребром, що обмежує переміщення ременя у площині, перпендикулярній до напрямку руху. Також він не потребує обслуговування та відмінно відводить бруд, сніг та воду з робочої поверхні, що забезпечує стійке зчеплення з шестернями.Такий тип ременя дуже надійний. Термін його експлуатації більш ніж 4 рази перевищує термін експлуатації звичайної ланцюга. Він не розтягується з часом, тому що там немає елементів, що рухаються, і не іржавіє. При їзді ремінь майже не чутний, а загальна вага конструкції набагато нижча порівняно з ланцюговим приводом. Також ремінь не потребує мастила та механізму постійного натягу ланцюга, достатньо один раз задати потрібне натяг спеціальним болтом і користуватися довгий час.

Гідравліка “Magura MT 2 2/2 Piston” - це ідеальні гальма для міського велосипеда з 2-х поршневими каліперами для кращої модуляції гальмівного зусилля. немає втрат гальмівної потужності. Пристрої оснащені магнітними поршнями Xchange, завдяки яким тепер немає необхідності вставляти пружинну пластину між гальмівними колодками. Супорт оснащений гальмівними колодками “Magura 7.C Comfort”, які мають велику площу зіткнення з дисками та довгий термін служби. Для зручності установки в місці кріплення до гальм магістраль має поворотний механізм і може кріпитися під кутами.


Гальмівні ручки виготовлені з унікального матеріалу Carbotecture розробленого безпосередньо компанією Magura. Завдяки даному матеріалу, ручки мають невелику вагу та відмінну міцність, а комфортний, ергономічний профіль дозволяє гальмувати двома пальцями. Також вони заправлені мінеральною олією власного виробництва Magura Royal Blood. "Magura" пропонує п'ятирічну гарантію на герметичність на всі гальмівні магістралі та гальмівні каліпери власного виробництва.

Колеса Square Times 9.9 Al U обладнані подвійними алюмінієвими ободами Португальського виробника Rodi модель Airline 1. Дана модель має преміальний дизайн, міцну структуру, що витримує до 130 кілограм завдяки порожній камері, що знаходиться всередині обода та високоякісному сплаву алюмінію 6063. У колесах використані втулки аматорського рівня "Formula DC 20 QR" і "Formula DC 42 QR".

Покришки, що використовуються в даному байку - це міські сліки з гладким малюнком протектора WTB Thickslick Comp 29x2.1. Вони мають товстий бічний корд та товсте антипрокольне покриття, що також додає зносостійкості за рахунок товщини гуми. Майже повна відсутність протектора робить їх максимально нахабними в умовах міста.

На велосипед встановлено інноваційне сідло Італійського виробника Brooks Cambium C17 Natural, яке перемогло на конкурсі EUROBIKE GOLD AWARD у 2014 році. Воно виконане з натурального вулканізованого каучуку, покритого міцною бавовняною тканиною з нержавіючими заклепками. Таке сідло дуже гнучке, водостійке та довговічне. Воно адапт

ується до ваги та рухів велосипедиста, забезпечуючи відмінний комфорт та амортизацію. Таке сідло не потребує обслуговування та має відмінний, гоночний зовнішній вигляд. На передній заклепці кожного сідла вигравірувано серійний номер, що підтверджує ексклюзивність цієї моделі.
Заключним штрихом виступає кермо, винос та підсідельний штир фірми Satori, яка спеціалізується саме на цих елементах велосипедів. 700 міліметрове кермо "Satori Deviant BOW" перекладається як "Натягнута цибуля" і за формою він дуже схожий на нього. Спочатку розроблений для бездоріжжя і гірських велосипедів, він дуже зручний і дозволяє повністю контролювати свою поїздку навіть якщо стиль вашого водіння буде вкрай агресивний. Винос Satori HL STEALTH 6 довжиною 41 мм зроблений за допомогою 3д кованої сталі, а підсідельний штир Satori Comet діаметром 31.6 мм з алюмінію марки 6066. Всі ці елементи пофарбовані в один тон і відповідають загальної концепції байка.


Задумуючи "Square Times 9.9", дизайнери "Ghost" об'єднали кілька іменитих виробників, які займаються ексклюзивним, спеціалізованим виробництвом. Таких як "Brooks", "Magura", "Kappstein", "Satori" та "Rodi". Вони хотіли зробити свій велосипед таким же визначним та ексклюзивним, як і рідкісні світові вироби, зроблені на замовлення. Це як знак якості, чи відмінний знак престижу, індивідуальності, відображення свого я, як частини ідеального світу, який ми хочемо бачити навколо себе. І вони це вдалося.

Рама Square Times AL Алюміній
Розмір рами L
Вилка Ghost AL Rigid
Тип вилки  Ригідна
Виніс  Ghost Square, Діаметр: 31.8 мм Satori Deviant Bow, Ширина: 700 мм, Підійом: 12 мм, Діаметр: 31.8 мм
Кермо Satori Deviant Bow, Ширина: 700 мм, Підійом: 12 мм, Діаметр: 31.8 мм
Рулевая  16358
Кількість швидкостей 1 швидкість
Система шатунів Kappstein Doppio CX
Передня зірка Kappstein Doppio CX на 46 зубцов
Касета Gates Carbon Drive 22
Тип тормозов Дискові гідравлічні
Передні гальма Magura MT 2, Двухпоршньові
Задні гальма Magura MT 2, Двухпоршньові
Передній ротор 160 мм
Задній ротор 160 мм
Передня втулка Formula DC 42 QR
Задня втулка  Formula DC 20 QR
Підсідельний штир Satori HL Comet 
Діаметр підсідельного штиря, мм  31.6 мм
Сідло  Brooks Cambium C17 Natural
Покришки WTB Thickslick Comp 29" x 2.1"
Тип нипеля Presta 
Обода    Rodi Airline 1, на 32 спиці, ETRTO: 622x19 мм
Вага 11,4 кг
Максимальне навантаження 120 кг 
58695 грн
Официальная гарантия бренда 14 дней возврат или замена Условия Система Скидок 2023 Условия
Велосипед Ghost Square Times 9.9 AL 29', пісочно-білий, 2021 #98748 Склад Доставка 0 грн Оберіть "Вариант" 58695 грн

Відгуки про Битий Обід

Корзина покупок 0
Проверка заказа Мой кабинет Программа лояльности Лучшие бренды
Битий Обід ТМ
Велосипеди
Міські
Велосипед Ghost Square Times 9.9 AL 29', пісочно-білий, 2021